Teuwens Rolluik TechniekSpecialist sinds 1981

Teuwens Rolluik TechniekEigen fabricage

Teuwens Rolluik TechniekSnelle levertijd

Over ons

Ruime ervaring en kennis in huis

Sinds 1981 is Teuwens Rolluik Techniek actief op het gebied van het produceren en monteren van diverse typen zonwering, met name rolluiken.

Het familiebedrijf is opgericht door Ad Teuwens en in 2006 is schoonzoon René Ketelaars bij het bedrijf gekomen. In 2011 hebben René Ketelaars en Saskia Teuwens het bedrijf overgenomen.

Uitstekende kwaliteit en service zijn voor ons uitermate belangrijk. Alle werkzaamheden, inclusief het inmeten, worden door René zelf uitgevoerd. Door zijn ruime kennis en ervaring kan hij u perfect informeren en adviseren. Ook voor reparaties van rolluiken bent u bij ons aan het juiste adres.

Scherpe prijzen en snelle levertijd door eigen fabricage

Alle rolluiken, rolpoorten en screens worden in eigen fabriek op maat gemaakt en samengesteld. Wij gebruiken uitsluitend materialen van hoogwaardige kwaliteit. Door onze ruime kennis en ervaring weten wij exact waar we op moeten letten bij de inkoop van onze materialen. Wij hebben vaste leveranciers en bieden daardoor een stabiele kwaliteit. Door eigen fabricage kunnen wij scherpe prijzen en een snelle levertijd bieden.

Op al onze producten geven wij vijf jaar garantie zonder voorrijkosten.

Wij monteren in geheel Noord-Brabant en Limburg.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak bij u thuis in om u te informeren over de mogelijkheden. Ook is het mogelijk onze producten te bekijken in onze showroom. Deze is op afspraak te bezichtigen.

U bent van harte welkom!

Vrijblijvende afspraak maken?

040 2854581

info@aktierolluiken.nl