Teuwens Rolluik TechniekSpecialist sinds 1981

Teuwens Rolluik TechniekEigen fabricage

Teuwens Rolluik TechniekSnelle levertijd

Referenties

Lees onder reacties van tevreden klanten waar we trots op zijn!

Klik hier om zelf een reactie achter te laten. Hartelijk dank!


Reacties

Familie Jacobs

Bij ons zijn afgelopen week 3 rolluiken geplaatst.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Netjes gehangen en aangesloten, echt vakwerk.
Nogmaals bedankt en tot een volgende bestelling.

Met vriendelijke groet,
Familie Jacobs
Heeze

Fam. Aarts

Wij hebben ons sunscreen nu één week hangen en ondanks het druilerige weer van dit moment hebben we de afgelopen week al veel gebruik gemaakt van dit mooie scherm!!!

Vooral in de ochtenduren was er steeds felle zon vanaf 9:30 uur ongeveer. Die kunnen wij m.b.v. het sunscreen weren, zodat het zicht op mijn laptop goed bleef tijdens het thuiswerken. En toch kun je ook heerlijk naar buiten kijken.

Fantastisch! En tot nu toe de investering meer dan waard. 

Ook v.w.b. de installatie niets dan lof, snel, zorgvuldig en correct. Ik was al overtuigd van de kwaliteit toen ik het werk bij mijn vader zag, maar als je het dan zelf voor het raam hebt hangen ben je helemaal blij.

erik van asten

Nogmaals, bedankt voor het direct repareren van het defecte rolluik.
Kijk zo kan het dus ook nog!
Gewoon meedenken, zonder een nieuw rolluik aan te smeren.
TOP!

Echt goede service.

mvg erik

Hans Kramer

Bij mijn vorige woning rolluiken laten monteren door Rene en altijd zeer tevreden hier over geweest, dus bij mijn nieuwe woning wederom rolluiken laten plaatsen, hand bediening en elektrische bediening, alles weer netjes gemonteerd, en dus zeer tevreden met het resultaat, dit zijn echt vak mensen met een hele goede kennis van zaken en met een hele goede zin tijdens hun werkzaamheden, nogmaals bedankt.

Stefan Klok

Ik heb wederom gebruik gemaakt van Teuwens rolluik techniek, ik heb 5 jaar geleden al eens zaken gedaan met Rene en dat was prima toen bevallen, nu weer 1 grote roldeur besteld en 2 rolluiken, na de 1e afspraak was hij er snel voor het inmeten de offerte volgde ook zeer snel en alles is geleverd en gemonteerd volgens de offerte, prima service en komt zijn afspraken na ook qua garantie zit het goed bij deze firma kan ik uit eigen ervaring vertellen. kortom, helder, duidelijk, goede communicatie, en qua prijs kwaliteit ook erg goed.

Gr Stefan

Fam Wilmsen

Screens besteld bij René voor de keuken.
Goede communicatie en service geeft hij??

Wij zijn super blij met het gehangen resultaat
We bevelen hem zeker aan bij een ander.

Bedankt voor de goede service.

Fam van Dijk

Vandaag zijn Rene en Ron hier geweest, om een electrisch creen voor het raam op te hangen, en een drukknop systeem op de deur,tegen de warmte, omdat wij hier vanaf 13.30 uur tot zonsondergang de hete zon achter in de tuin hebben.
We hebben ook rolluiken, die dicht kunnen, maar dan kunnen we niet naar buiten, omdat ze tussen twee muren vallen, en zitten we in het donker en zien buiten niks.
Rene heeft de screens vakkundig en supernetjes opgehangen, en tegelijkertijd, onze ( hand bediening) rolluiken, aan de voorkant, (die de vorige bewoners, ooit door iemand hebben laten hangen, en niet goed werkten/ waren gehangen) , er helemaal afgehaald, en opnieuw gehangen.
Nu kan ik ze met een vinger heel makkelijk, omhoog doen.
Dit zijn echte vakmensen, die weten wat ze doen! ??
Wij zijn er superblij mee.
Dank je wel Rene Ketelaars.

fam van oers

rolenluiken laten hagen door theeuwen netjes gewerkt we waren er super blij mee,jammer we gingen verhuizen naar een 55 plus woning onze roluiken mochten niet mee theeuwen heeft ze netjes over hangen bij de buurman super netjes gewerkt…screens mocht wel in heet huiswaar we woonden dus laten hangen maar niet tevreden over de screen nu weer opzoek naar theeuwen wat nu mogen hangenwe luiteren naar het advies van theeuwen

Lyon

Al jaren rolluiken van trt en super goed tevreden en goede curves is er iets aan wordt het zo vlug mogelijke op gelost

Hans

In 2008 rolluiken laten hangen. En nog steeds tevreden en geen problemen gehad. Goede kwaliteit dus!

Henk van Neer

Wat een service , vriendelijke mevrouw aan de telefoon, netjes teruggebeld en snel en perfect werk. Chapeau, ons rolluik is beter als nieuw en afgesteld zoals het hoort!

Jurgen Smits

Na ervaringen van vrienden/kennissen ook mijn rolluiken en screen besteld.
Komt afspraken na en werken verbazend netjes, afwerking is super!

Hebben een grote verbouwing achter de rug, maar werkten alle bedrijven maar zo conform afspraak en netjes, T.R.T. bedankt !!

Dennis Hoeven

Na een verhuizing voor de 2e keer T.R.T laten komen voor rolluiken. Prima service (oude huis ervaren) snelle en duidelijke communicatie. Erg vriendelijk en geen nonsense. Zeer tevreden over deze hard werkende mensen!

Harm

Roldeuren prima geplaatst. Keurige service.

Lijesen

Misschien wat laat (een jaar of 8) 🙂 Over deze firma geen enkel negatief commentaar!!!
Perfecte service EN……… de beste prijzen!!!!
http://www.lijesen.nl

Feike en Anki

T.R.T. heeft ons hele huis voorzien van mooie rolluiken van prima kwaliteit.
Prettige duidelijke communicatie, mooie prijs, snelle service en montage. Een aanrader!

Familie Verhagen

Na de verhuizing naar ons nieuwe huis, konden we de eerste nachten niet goed slapen door verkeersgeluiden. Ik vroeg in mijn netwerk naar een betrouwbare rolluiken specialist. Op advies van kennissen, kwam ik bij Teuwens Rolluik Techniek terecht. Na een bezoek aan de kleine showroom, bestelden wij rolluiken voor onze slaapkamer. De afspraak werd gemaakt op een tijdstip dat mij goed uitkwam en werden vakkundig geplaatst. Nu slapen wij als een roos! Omdat de rolluiken zo goed bevielen, bestelden we een paar maanden later ook rolluiken voor de slaapkamer aan de achterkant van het huis. Ook deze keer werden de rolluiken naar volle tevredenheid geplaatst. Hiermee blijft de slaapkamer van onze zoon in de zomer lekker koel. Mocht ik in de toekomst besluiten ook op zolder rolluiken te plaatsen voor optimale isolatie, dan bel ik weer Teuwens Rolluik Techniek!

Francisco

Heel professioneel. Snel en betaalbaar. Aanrader.

Dekkers

Super fijn bedrijf. Staan altijd meteen klaar als je ze belt voor nieuwe rolluiken of als er iets aan de hand is.

Roermond

Keurig volgens afspraak. Vakkundig, niet duur. Aanrader!

Van de Put

Snelle levering, goed werkend en goedkoop.

P.van Ierlant

Voorzijde rolluiken dakkapel. Klantvriendelijk en binnen de kortste tijd vakkundig geplaatst.

Sandra

Alvorens zijn de maten opgemeten, waarna het rolluik geleverd en keurig gemonteerd is. Wij zijn erg tevreden.

De Greef

Ondanks de vakantieperiode een snelle afspraak kunnen maken voor het inmeten en opstellen van een offerte. Na ca 2,5 week later hingen hier de rolluiken al. Alles keurig en vlotjes afgehandeld. Het is dat ik geen ramen meer vrij heb, anders mocht Teuwens rolluiken zeker terug komen.

Corstanje

Gisteren is er bij ons opnieuw een rolluik gehangen door Teuwens rolluiken. De service was weer zeer goed te noemen. We zijn dan ook zeer tevreden.

Noort

Achterzijde rolluiken slaapkamer. We zijn erg blij met de snelle en goede service. Dit was al de 2e keer dat we gebruik maken van Teuwens, mochten we nog eens rolluiken nodig hebben zullen we dat zeker weer doen.

Angelique

Met een goede service, kwaliteit en prijs ben je hier op het juiste adres

Mvanmierlo73

Wij zijn heel tevreden over de geleverde dienst:
– een snelle offerte
– maten worden netjes nagemeten, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan
– er wordt duidelijk afgesproken wanneer de rolluiken klaar zijn en worden gehangen
– keurige en nette montage
– prijs & kwaliteit heel gunstig

Bert

Blij met onze rolluiken. Zeer vriendelijke, enthousiaste en professionele vakmensen. Goede kwaliteit voor een goede kwaliteit!! En niet te vergeten een snelle levering. Kortom een aanrader om bij Teuwens Rolluik Techniek uw rolluiken te kopen.

Thijssens

De rolluiken werden binnen korte tijd gehangen. De service was goed, en de kwaliteit ook. Scherpe prijs kwaliteit verhouding. We zijn zeer tevreden.

KB

Netjes en betrouwbaar. We zijn erg tevreden. Alles ging goed en volgens afspraak.

Kennis

Ben zeer tevreden over de plaatsing van de rolluiken aan de voorzijde van mijn nieuwe woning. Netjes afgewerkt. Vriendelijk en professioneel. Natuurlijk blij met de motoractie van de maand mei.

Sjaak

Snel, stipt en keurig werk geleverd!

Tomw90

Zeer snel en goede kwaliteit voor lage prijs!
Dik tevreden betreft de afwerking!

Lint

Afgelopen week hebben wij rolluiken laten hangen voor het hele huis. We zijn erg tevreden. Alles ging goed en volgens afspraak. Een goede prijs kwaliteit verhouding.

Patricia

Super snelle service en een prachtig resultaat!

Stkuipers

Professioneel bedrijf wat oplossingsgericht met de klant meedenkt.

Inge

Gisteren is bij ons een rolluik geplaatst door TRT. Even een telefoontje of ze zelfs eerder konden komen en netjes op tijd. Het hangen zelf was vrij snel voor elkaar en dat op een zolder, dus werken vanaf een dak. Wij zijn prima tevreden over het hele proces, snel reactie op het 1e telefoontje, snel met opmeten en nu hangt het rolluik er al! Alles binnen zo’n 2 weken geregeld en voor een eerlijke prijs.

v/d Putten

Zeer netjes werk geleverd! Goed advies gehad in de keuzes! Tijdens de montage werd er netjes en hard gewerkt! Ik hoop er nog lang plezier van te hebben…

R. van Zoeren

Afgelopen week rolluiken laten hangen door T.R.T. Perfect gehangen en zeer goede service! Wij zijn erg tevreden.

Haastrecht

De derde keer dat wij rolluiken hebben laten plaatsen door Teuwens rolluiken. Altijd een prima service. Snel goed en voor een goede prijs. Zeker een aanrader!

Tim

Inmiddels het tweede rolluik wat TRT voor ons heeft geplaatst. Ze werken netjes en zorgvuldig en alles volgens gemaakte afspraken. We zijn (wederom) zeer tevreden.

Nellie Krooijmans

Voor het plaatsen van rolluiken, goed advies gekregen. Stipt op afspraak om op te meten en daarna nog een keer geïnformeerd of ik tevreden was. Snelle plaatsing. Alles tot volle tevredenheid.

Fam van Alphen

T.r.t rolluiken zeer aan te bevelen snelle levering en goedkoop en zeer netjes gehangen en ook hele goede service zeer vriendelijke mensen en geven ook zeer goed advies want je bent naderhand zeer dik tevreden veel geluk met je carrière en zaak

Rouw

Wij zijn heel erg tevreden over de service van Teuwens. Binnen een week werden de rolluiken geplaatst en deze hangen prima en er werd netjes gewerkt.

Becks

Helemaal prima volgens afspraak. Ze stoppen niet voor ze zeker weten dat alles perfect werkt, en alles netjes afgekit. Als er iets is hoeven we maar te bellen. Levering binnen 1 week! Aanrader!

Fam. Verhaegh

Vandaag heeft T.R.T. rolluiken bij ons gehangen. Ziet er zeer goed uit en netjes afgewerkt. Goede en nette monteurs. René bedankt voor de goede service.

Giel

In 2009 bijna gehele huis rolluiken laten plaatsen en afgelopen week nog voor een laatste deur een rolluik laten plaatsen, van offerte tot plaatsen binnen 1 week. Goede en snelle service, altijd reactie op mailtjes en als er iets niet goed mocht zijn, wordt het snel opgelost. Prijs/kwaliteitsverhouding goed. Kortom super tevreden!

Fanny

Goed bedrijf houdt zich uitstekend aan de afspraken.
Rolluiken werken goed. Snelle levering.

A. Elderen

Een rolpoort bij René besteld en binnen 2 weken in het hoog seizoen naar tevredenheid gemonteerd.

Reactie plaatsen

Na goedkeuring zal je reactie geplaatst worden.